Pe ce mana se poarta ceasul ?

Daca ai deschis acest articol si il citesti inseamna ca esti un purtator al ceasurilor de mana, iar acest lucru nu face decat sa ma bucure. Si da ma bucur mult cand stiu ca lumea inca poarta ceasuri de mana. Si chiar te sfatuiesc sa ii incurajezi si pe cei din jurul tau sa le poarte, indiferent ca vorbim de femei sau barbati, de ceasuri barbatesti sau ceasuri dama.

ceas-de-dama-wesse-wwl101704

Pentru ca majoritatea populatiei este dreptace, ceasurile au fost concepute si facute ca sa fie purtate pe incheietura mainii stangi. Asta din considerente practice, pentru ca butoanele de control si coroana sunt de obicei plasate pe partea dreaspta. Acest lucru usureaza manevrarea ceasului. Un alt motiv pentru care ceasul se poarta pe mana stanga este pentru ca el este mult mai protejat. Mana stanga este cea care va indeplini sarcinile cele mai dificile si de obicei si cea mai ocupata. Dar daca tu esti stangaci si cele mai dificile operatiuni le realizezi cu mana stanga atunci poti foarte usor sa porti ceasul pe mana dreapta – dar doar atunci cand te simti tu in largul tau. Nu este recomandat sa porti ceasul pe mana dreapta in intalnirile de afaceri sau intalnirile oficiale, pentru cei din jurul tau vor considera ca este ceva in neregula cu dumneavoastra.

ceas-unisex-burberry-bu10001

Dar pana la urma totul depinde de cat de comod si cat de usor iti este sa manevrezi ceasul pe mana pe care alegi sa il porti. Poti sa il porti pe ambele maini atat timp cat tu nu ai o problema cu asta si nici nu iti pasa prea mult de ceea ce spun cei din jurul tau sau pentru simplu motiv ca tie iti este foarte usor sa manevrezi ceasul daca el sta pe mana ta stanga.

Poarta ceasul fix asa cum vrei atat timp cat tu esti multumit de alegerea facuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *