BenQ îţi aduce acasă experienţa cinematografică 4K UHD

TK800 oferă pasionaţilor de divertisment imagini 4K UHD, cel mai bun balans al culorilor, precum şi două moduri dedicate pasionaţii de fotbal şi sport

București, România, Martie 2018BenQ, companie recunoscută pe plan internațional pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine profesionale, anunţă noul model TK800, un videoproiector destinat segmentului Home Entertainment. BenQ TK800 este special construit să ofere imagini detaliate la rezoluţie reală 4K UHD, moduri audio-video speciale dedicate pasionatului de sport, flexibilitate la instalare şi un design modern ce se potriveşte perfect în orice sufragerie.

“Întreg globul este pregătită pentru o revoluție 4K în domeniul Home Entertainment,” a declarat Conway Lee, Preşedinte BenQ Corporation. “Pentru a oferi pasionaţilor de sport cea mai bună experienţă de vizionare, BenQ aduce capabilităţi 4K cu tehnologie HDR, o luminozitate ridicată şi culori vii, realiste.”

Echipat cu o rezoluţie reală 4K UHD (3840×2160 pixeli), ceea ce înseamnă o densitate de 8.3 milioane pixeli, TK800 este capabil să ofere imagini ultra-realiste, folosind tehnologia HDR pentru optimizarea luminozităţii şi a contrastului. Un disc de culoare 4K RGBW ce acoperă 92% din spectrul Rec. 709, împreună cu o lampă de 3.000 ANSI lumeni, oferă performanţe ridicate chiar şi în medii luminate ambiental, precum o petrecere în sufragerie sau una în aer liber, în curtea casei.

Special pentru pasionaţii de fotbal şi sport în general, BenQ include în TK800 un mod audio-vizual dedicat, capabil să transmit cu realism emoția și experienţa vizuală a unui meci de fotbal. Astfel, modul Football combină reglajul culorilor împreună cu un set de funcții digitale, pentru a obține cele mai fidele tonuri ale pielii jucătorilor și un gazon verde intens. Modul de afișare optimizează culorile, luminozitatea și sunetul, obținând combinația ideală pentru vizionarea meciurilor de fotbal.

Cel de al doilea mod, modul Sport, prioritizează redarea realistă a nuanţelor pentru piele, optimizînd totodată tonurile de culorea lemnului, roşu aprins, verde şi albastru. În acelaşi timp, îmbunătăţeşte calitatea audio, oferind o acustică clară pentru vocea comentatorului şi redarea fidelă a micilor detalii de joc precum scărţăitul adidaşilor pe podea, fluierul arbitrului sau sunetul patinelor pe gheaţă.

Datorită design-ului său modern şi compact, a unei corecţii auto keystone, dar şi a unui zoom 1.2X, BenQ TK800 se integrează perfect în orice spaţiu, oferind o proiecţie 4K de 100” în diagonală, de la o distanţă de doar 3,4m.

 Pentru modulul de sunet, proiectorul vine echipat cu un sistem optimizat, CinemaMaster Audio+ 2, ce oferă o gamă de frecvențe mult mai mare și o putere de 5 wați, camere de rezonanţă şi materiale de calitate, precum o diafragmă din aluminiu.

Susţinut de tehnologia DLP, folosită la nivel mondial în 90% din cinematografele digitale, TK800 este capabil să genereze imagini clare și culori exacte, fără artefacte, fiind o alegere perfectă pentru pasionatul de filme şi sport ce doreşte o experienţă inedită în confortul de acasă.  

BenQ TK800 va fi disponibil începând cu luna Martie prin partenerii oficiali BenQ în România, la un preț de raft recomandat de 7999 de lei.

Afla mai multe despre BenQ TK800: http://www.benq.ro/product/projector/tk800/features/

Despre BenQ

Având la bază viziunea “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, Corporația BenQ este un furnizor global de soluții și tehnologii care au ca scop îmbunătățirea tuturor aspectelor vieții umane. Pentru a realiza această viziune, compania se axează pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de azi – stilul de viață, de afaceri, sănătate și educație – cu speranța de a da persoanelor mijloacele necesare pentru un trai mai bun, creșterea eficienței, un sistem medical îmbunătățit și eficiență în educație. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse și tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale și camere video, dispozitive mobile de calcul, precum și soluții de iluminat. Because it matters.  

Despre Grupul BenQ

Grupul BenQ, cu afaceri de peste 20 de miliarde de dolari pe an, este format din peste 15 companii independente care operează în mai mult de 30 de țări în industrii variate și este deservit de 100.000 de angajați. Fiecare companie a grupului este un lider recunoscut în propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ, de la segmentul de cercetare și dezvoltare, la resurse strategice puternice. Prin valorificarea specializării pe verticală a fiecărei companii, Grupul BenQ controlează un lanț de producție ce îi oferă o capacitate de neegalat în livrarea componentelor critice și soluțiilor de primă clasă în industriile: TFT – LCD, energie verde, produse chimice complexe și compozite cu matrice polimerică, iluminat, proiectare, componente de precizie, integrare de sisteme, servicii. Grupul susține afacerile profitabile și durabile, care împărtășesc viziunea sa de lungă durată de a aduce calitate și bucurie în viața fiecărui client. Companiile din BenQ Group sunt : BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (producător mondial de top de panouri TFT – LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Corp ESCO, BenQ Materials Corp, BenQ Guru Corp, BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp, BriView Co. Ltd., Daxin Materials Corp, Dazzo Technology Corp, Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. și Raydium Semiconductor Corp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *