Dezmembraripenet.ro aduce noi inovatii in vanzari

Vanzarea de autoturisme si de piese pentru acestea este un business care a prosperat in ultimii ani, mai ales datorita faptului ca din ce in ce mai multe persoane isi cumpara o masina, noua sau veche. Iar o data cu aparitia comertului online, au aparut numeroase magazine de vanzari de piese auto peste tot in tara. Iar pentru ca traim intr-o era a vitezei, este esential ca o platforma de vanzari sa fie cat mai rapida si cat mai usor de folosit de catre utilizatori.

Asadar, zi de zi platformele de vanzari sunt imbunatatite, facand accesul mai facil, oferind noi posibilitati de comunicare intre cumparator si vanzator, astfel incat sa putem realiza un intreg proces de vanzare-cumparare chiar si de pe telefonul mobil. De acest lucru se ocupa si magazinul online Dezmembraripenet, o adevarata retea de vanzare a pieselor auto, de la orice marca. Procesul de functionare al retelei este foarte simplu, asemeni unui site de anunturi, doar ca pentru piese auto. Primul pas consta in crearea unui cont de utilizator, fie ca suntem un vanzator sau un cumparator. Toate firmele care se ocupa cu vanzarea de piese sau cu dezmembrari auto le vor fi prezentate posibililor  cumparatori intr-o lista bine structurata, in functie de ceea ce se cauta.

Pe de alta  parte, un cumoarator poate plasa o comanda care poate fi vizualizata de firmele ce sunt inscrise in retea iar daca acestea detin piesele necesare, pot contacta clientul prin e-mail. Astfel, clientii pot alege dintre mai multe variante pe cea mai bun si mai profitabila pentru ei. Totodata, atat vanzatorii cat si cumparatorii pot acumula puncte, asemeni like-urilor sau dislike-urilor, firmele pot primii recenzii, astfel ca ceilalti pot sti cat de buna este una dintre acestea. Avand toate aceste facilitati, site-ul Dezmembraripenet.ro este o platforma cu adevarat inovativa in domeniul vanzarilor de piese auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *