Un cadou ideal in sezonul rece

Decembrie este prin excelenta luna cadourilor, de aceea barbatii trebuie sa se inarmeze cu un buget suficient incat sa isi multumeasca iubitele. Desi acea perioada a anului a trecut, o sa va povestesc putin din experienta mea in cautarea cadoului ideal pentru sotie.

Inca de la inceputul lunii ma inarmasem cu rabdare pentru a gasi un produs care sa o multumeasca, aveam in gand mai multe tipuri de accesorii, de la inele la bratari, dar m-am oprit la niste ceasuri.

Apoi a fost dificil sa ma gandesc ce tip de material sa aiba, nu voiam sa optez pentru unul metalic, crezand ca nu va fi pe gustul ei, asa ca am luat unul din piele.

Culoarea trebuia sa fie si ea una speciala, ma gandisem la unele variante de albastru, dar la final am ales unul negru, deoarece se potriveste oricarei tinute. M-am gandit ca sotia mea iubeste rochiile negre simple, dar si cele in culori pale, asa ca acel ceas era mai mult decat potrivit.

In perioada aceea toate lumea era in febra cumparaturilor, asa ca am hotarat sa cumpar de pe ceasuri dama intr-un mod facil si simplu. Livrarea era rapida, iar eu nu m-am complicat cu drumurile pana la magazine si cu statul la cozi infernale.

ceasuri ceasuri

Tot pe acel site am gasit si cadoul ideal pentru mine, consider ca este foarte important sa ne oferim anumite bucurii, muncim multe ore in fiecare saptamana asa ca uneori este bine sa ne si automotivam. Barbatii in cautare de astfel de produse, pot cauta pe ceasuri barbatesti si cu siguranta vor gasi ce isi doresc.

ceasuri barbati

Am hotarat ca odata cu acel cadou sa iau si niste bilete la spa, pentru a ne relaxa dupa stresul acumulat zi de zi, se pare ca aceasta idee a incantat-o si am avut parte de o zi excelenta de weekend, cu putin inainte de momentul cand toate gospodinele erau in bucatarie, pregatind mancaruri alese pentru masa de Craciun.

In concluzie, indiferent de sezon, daca dorim sa oferim un cadou simplu si elegant, ceasul reprezinta in continuare o idee excelenta si moderna in acelasi timp.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *