Depanero devine partener Vodafone Happy Mall

  • Serviciile Depanero sunt disponibile atât pentru telefoane mobile, cât și pentru echipamente electro-IT
  • Discount de 20% din valoarea manoperei reparației unuia sau mai multor produse în aceeași comandă
  • În medie, 36.000 de telefoane mobile și 90.000 de electrocasnice mici și mari în garanție și post-garanție intră în service-ul Depanero în fiecare an

București, 22 februarie 2018 – Depanero, cea mai mare firmă de service electro-IT din România, a încheiat un parteneriat cu Vodafone România, prin care oferă clienților Vodafone servicii de reparații atât pentru telefoane mobile, cât și pentru echipamente electro-IT.

Serviciile Depanero sunt disponibile clienților care accesează programul de loializare Happy Mall din aplicația MyVodafone pentru Android.

Clienții beneficiază de servicii de reparații în garanție și post-garanție pentru o gamă foarte largă de produse – de la telefoane și tablete, până la frigidere și mașini de spălat – pentru care primesc un discount de 20% din valoarea manoperei reparației unuia sau mai multor produse în aceeași comandă.

„Dorim să oferim valoare adăugată clienților care utilizează serviciile din programul Happy Mall. Este un serviciu pe care l-am considerat necesar pentru consumatorul final, întâlnirea între cerere și ofertă fiind imediată. Pe baza informațiilor oferite de Vodafone despre utilizatorii care sunt activi în aplicație, estimăm că în prima jumătate a acestui an vor apela la serviciile noastre aproximativ 1.000 de clienți”, a declarat Adrian Antohi, director general Depanero.

În medie, 36.000 de telefoane mobile și 90.000 de electrocasnice mici și mari în garanție și post-garanție intră în service-ul Depanero în fiecare an.

Clienții care achiziționează voucherele Depanero beneficiază de servicii de reparații pentru toate echipamentele pe care le folosesc.

Despre Depanero

Depanero este cea mai mare firmă de service din România în domeniile electro-IT, electrocasnice mici și mari, tablete și telefoane mobile. Compania Depanero are prezență la nivel național, cu angajați proprii, acoperind toate județele țării. Cei aproximativ 300 de angajați ai companiei au mii de ore de experiență de service și pregătire profesională, precum și mii de ore de relații cu clienții acoperind majoritatea categoriilor de produse de folosință îndelungată, cum ar fi: telefoane mobile, tablete, IT, electronice, electrocasnice mici și mari etc. Depanero oferă servicii de consultanță, diagnosticare și remediere rapidă a defecțiunilor, atât pentru produsele aflate în garanție, cât și pentru cele în post-garanție, pentru acestea din urmă oferind garanție la reparație.

Depanero livrează lunar servicii de consultanță și reparații pentru o medie de 30.000 de clienți.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *