Recunostinta drumului parcurs

Priveam intr-o seara pe fereastra, la ploaia care cadea lin si se juca printre frunzele colorate de toamna. Vedeam vantul zbatandu-se printre ramurile copacilor si nori care incepeau sa se indeseasca pe cer. Fiecare anotimp vine cu bucuria sau frumusetea sa. Zambim atunci cand luam umbrela din cuier pentru a fi utilizata intr-o anume zi, deoarece apa inseamna bogatie, iar in anul ce vine graul va creste. Zambim in dimineata in care incep sa cada primii fulgi de nea si in clipa in care luam apoi decizia de a impodobi bradul de Craciun. Ne bucuram cand omul pe care il iubim ne ia in brate si ne sopteste cat de fericit se simte pentru faptul ca suntem impreuna. Sunt momente pe care dorim sa le pastram vii in inima mereu, sa le imortalizam in fotografii ale bucuriei si ale jocului de iubire. Intotdeauna m-am gandit la faptul ca fotografia imprimata capata parca viata comparativ cu pozele digitale. Poti alege sa utilizezi cartuse imprimanta de calitate pentru a imprima si respectiv pentru pastrarea in albumul personal a celor mai frumoase momente pe care le-ai trait pe parcursul anilor. Fiecare intalnire pe care o avem ne aduce o lectie de invatat, o experienta de trait. Ne descoperim pe noi prin intermediul celorlalti si ii descoperim pe oamenii cu care interactionam prin intermediul setimentelor pe care le trezesc in noi. Lumea este o oglinda si fiecare persoana ne reflecta cu bune si rele ceea ce se afla si in noi, chiar daca nu vrem sa recunoastem.

10000-uni-7428

Citeam undeva despre faptul ca imaginatia reprezinta un prim pas catre crearea realitatii pe care o dorim. Totul pleaca de la un vis. Pentru fiecare vis insa sunt necesari pasi concreti, scari de urcat. Nu putem analiza o situatie de azi cu mintea de ieri, cum nu putem avea ceea ce nu ne reprezinta, oamenii sau lucrurile carora nu putem sa le facem fata, oricat de mult dorim.

Fotografiile ne arata cine am fost, ne readuc in minte ce am visat, astfel incat sa putem arata recunostinta drumului parcurs. Stima de sine si respectul fata de cei din jur se construiesc pe baza faptelor, nicidecum a vorbelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *