Delia Rus, specialistul tău în îndrumare şi informare medicală

Centrul de Informare şi Îndrumare Medicală s-a deschis pe 17 august 2017 si se bazeaza pe atitudinea, bunăvoința și profesionalismul Deliei care își au rădăcinile în propriile experiențe trăite în cadrul sistemului medical de stat si privat romanesc.
Delia Rus, indrumare medicala
Delia Rus, indrumare medicala
Originară din Cluj Napoca, Delia Rus și-a dedicat mare parte din viața profesională sistemului medical. Dorința de a-i ajuta pe ceilalți i-a călăuzit drumul profesional către funcțiile de asistentă șefă la secția de chirurgie a Spitalului Militar din Cluj Napoca și asistentă medicală la secția de chirurgie estetică a clinicii Medical Service din Bucuresti.

Centrul de Informare şi Îndrumare Medicală este un proiect de suflet al Deliei, născut din dorința de a facilita oricui accesul la cei mai buni medici specialiști din România, astfel încât fiecare să beneficieze în cel mai scurt timp posibil de consiliere profesionistă în alegerea medicului potrivit și a celor mai bune servicii medicale.

Toate aceste experiențe au determinat-o pe Delia să caute schimbarea, și mai mult, să producă schimbarea în viețile celorlalți. Bazându-se pe o experiența vastă și legături strânse cu cei mai buni doctori din România, Delia a început prin a desfășura activități de informare și îndrumare pe cont propriu. Fie că vorbim despre forumuri online, e-mailuri sau scrisori lungi, Delia a fost întotdeauna bucuroasă să răspundă, să consilieze și să îndrume.

“ Îți facilităm accesul către cei mai buni specialiști în domeniu, scurtând timpii de așteptare și fiind întotdeauna încrezători în personalul care îți evaluează starea de sănătate și îți oferă cele mai bune soluții medicale pentru problema ta de sănătate. “, afirmă Delia Rus, fondator Centrul de Informare şi Îndrumare Medicală

Serviciile Centrului de Informare şi Îndrumare Medicală includ:

– consiliere și indrumare telefonică

– recomandare medic specialist și terapeut

– programare consult medic specialitate și terapeut

– consiliere post consultație

– monitorizare evoluție stare de sănătate

– doctor şi tratamente medicale la domiciliu.

Te putem informa și îndruma către o multitudine de specializări medicale, însă cea mai înaltă expertiză o avem în următoarele arii: tulburări de echilibru, afecţiuni ale coloanei vertebrale, sănătatea intimă a femeii.

Pentru consiliere şi îndrumare medicala ne puteţi contacta la:

Delia Rus, Centrul de Informare şi Îndrumare Medicală, 0722.63.13.36.

Email: contact@indrumaremedicala.ro

Web-site : www.indrumaremedicala.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *