Produse naturiste pentru mobilitatea si sanatatea articulatiilor

Colagenul este o componenta principala a tesutului conjunctiv, cea mai abundenta proteina din organism, ea fiind foarte bine valorificata in jurul varstei de 20 de ani.
kollagen 11000 plus – Sam Distribution
kollagen 11000 plus – Sam Distribution
Odata cu trecerea anilor si inaintarea in varsta, productia noastra de colagen incetineste, lucru ce duce la pierderea treptata a elasticitatii pielii si degenerarea cartilajului. Pierderea rezistentei cartilajului poate provoca dificultati de miscare, dureri de genunchi sau articulare, rigiditate, sensibilitate crescuta la schimbarile de vreme.

Din acest motiv prevenirea si ingrijirea din timp a articulatiilor sunt de maxima importanta!

Doppelherz Kollagen 11000 plus 30 de flacoane – asigura o doza mare de Hidrolizat de Colagen, sub forma de flacoane unidoza ce contin solutie orala. Acest produs are un gust foarte placut de fructe de padure si un mod de ambalare ce in face usor de administrat chiar si in calatorii (administrare – cate 1 flacon unidoza pe zi).Kollagen 11000 plus trebuie administrat timp de 1 – 3 luni, pentru a obtine si mentine efectele benefice asupra pielii si a articulatiilor dumneavoastra. Este o formula complexa pentru mobilitatea, sanatatea si flexibilitatea articulatiilor ce contine: Sulfat de condroitina, Hidrolizat de colagen, Vitamina C (ajuta la functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor si la formarea colagenului), cupru (ajuta la mentinerea sanatatii tesutului conjunctiv), seleniu (protejeaza impotriva stresului oxidativ), Vitamin D ( pentru funtionarea normala a sistemului muscular si mentinerea sanatatii sistemului osos).

Kollagen 11000 plus este recomandat: persoanelor in varstapersoanelor cu dureri si probleme articularepersoanelor foarte active care fac sportpersoanelor preocupate de sanatatea si aspectul pielii.persoanelor cu meserii solicitante

Produsul nu are nevoie de prescriptie medicala!

Kollagen 11000 plus este disponibil acum si in varianta de 30 de fiole (la pretul de 20). Oferta este valabila in magazinele Sam Distribution SRL in limita stocului disponibil. O solutie eficienta de prevenire a afectiunilor nedorite si o sanatate de fier, pot fi obtinute cu ajutorul produselor naturiste din cadrul magazinului cu preturi mici samdistribution.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *