Decembrie, luna cadourilor: Topul celor mai eficiente materiale promotionale

Când spui decembrie, te gândești la luna aceea din an în care trebuie să-ți răsfeți clienții și partenerii de afaceri. Fie că alegi să le oferi materiale promoționale sau sacose de panza personalizate , vizibilitatea ta va avea numai de câștigat.
materiale promotionale
materiale promotionale
Potrivit studiilor, 3 din 4 persoane folosesc materiale promotionale primite în cadrul diferitelor campanii de marketing.
Dragoș Vlădilă, general manager Sedra Advertising

Cu siguranță știi că din strategia de marketing a lunii decembrie n-ar trebui să lipsească materiale promotionale personalizate. Iată un top al celor mai bune idei: sacose de panza personalizate dar și al celor mai proaste idei de materiale promoționale pe care le poți oferi în cadrul unui eveniment.

Potrivit studiilor, 3 din 4 persoane folosesc materiale promotionale primite în cadrul diferitelor campanii de marketing. De aceea este important să știi ce să le oferi clienților și partenerilor tăi de afaceri.

Sacose de panza personalizate, spre exemplu, fac o impresie bună în ochii clienților. Mai ales că sunt produse utile, pe care le pot purta oricând la cumpărături. Astfel, ținta ta legată de vizibilitate va fi mult mai ușor de atins. Când spui materiale promotionale te gândești la produse personalizate oferite în mod gratuit participanților la un eveniment.

Acestea, ca si sacose de panza personalizate, sunt de obicei imprimate cu numele companiei, un logo sau un text/ o imagine reprezentative.

Materiale promotionale de sezon, la mare căutare în decembrie

Toată lumea se bucură când primește materiale promotionale unicat. Așa că secretul constă în includerea în pachetul de obiecte personalizate pe care îl oferi de produse de sezon amuzante. Fie oferi sacose de panza personalizate, geci de ploaie sau umbrele. Fesuri, mănuși sau veste. Efectul va fi același: clienți fericiți și vizibilitate maximă pentru brandul tău.

La mare căutare pe lista de materiale promotionale, pe lângă sacose de panza personalizate, se află și gadget-urile. Încărcătoare mobile pentru telefon, stick-uri memorie sau acumulatori externi. Toate vor răspunde nevoii tale de fidelizare a clienților și de întărire a parteneriatelor de afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *