Ultrashape Power – Tratamentul fara complicatii pentru remodelarea corporala

Numarul persoanelor care apeleaza la UltraShape Power, tratamentul medical noninvaziv de remodelare corporala , creste considerabil in ultima perioada. Tot mai multi pacienti sunt in cautarea unei solutii pentru a arata cat mai bine, intr-un timp scurt , fara riscuri si fara neplacuta perioada de recuperare.
ultrashape
ultrashape
Cel mai performant tratament cu ultrasunete destinat topirii grasimii localizate si remodelarii corporale, UltraShape Power are peste 350 000 de pacienti multumiti la nivel mondial. Ultrashape este destinat persoanelor care isi doresc sa scape de grasimea localizata de pe abdomen, coapse, talie si brate, permitand indepartarea celulelor grase, rapid si sigur, fara a leza pielea, nervii sau vasele de sange.

Printre numeroasele beneficii ale tratamentului de remodelare corporala se numara faptul ca actioneaza cu precizie, topind rapid tesutul adipos localizat, fara a prezenta riscuri pentru sanatate. In 4-6 saptamani rezultatele incep a fi vizibile, fiind demonstrat ca in aceasta perioada se vor pierde intre 2-5 cm din circumferinta taliei si a coapselor. Tratamentul elimina usor tesutul gras, care nu poate fi inlaturat cu ajutorul sportului sau dietelor. Este singurul tratament care poate fi usor adaptat fiecarei zone a corpului si cel mai important, acesta nu necesita perioada de recuperare ca in cazul interventiilor chirurgicale. Sedintele tratamentului UltraShape sunt de scurta durata, iar pentru o reducere circumferentiala crescuta si pentru imbunatatirea elasticitatii pielii, se recomanda asocierea cu tratamentul Velashape III.

Cea mai frecventa intrebare indreptata catre acest tratament de remodelare corporala este: cum functioneaza? Tratamentul se rezuma la pozitionarea aplicatorului pe suprafata pielii care va livra energia in tesutul gras subcutanat, la o adancime de pana la 1,5 cm de la suprafata pielii. Foarte important, pentru ca nu este dureroasa, procedura nu va avea nevoie de anestezie. Pacientul va simti doar o usoara senzatie de caldura, astfel, tratamentul fiind foarte usor tolerat. In urma tratamentului, trigliceridele si resturile din componenta celulelor grase vor fi procesate in mod natural de corp, iar studiile arata ca acestea nu sunt acumulate la nivelul ficatului.

Rezultatele obtinute in urma tratamentului Ultrashape se vor mentine perioade mari de timp, putand fi comparate cu rezultatele tratamentului de lipoaspiratie. Clinica DR. Oana Spanu si-a obisnuit deja pacientii cu faptul ca la orice tratament vor apela, acesta este unul sigur, cu rezultate garantate. Asadar, toate tratamentele sunt efectuate de personal medical calificat, sub atenta supraveghere a medicului dermatolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *