Chairmony.ro – Tehnologia din spatele fotoliilor de masaj si cum functioneaza acestea

Masajul este una dintre cele mai eficiente metode de relaxare si inlaturare a durerii musculare, efectele benefice alte acestei terapii fiind cunoscute de mii de ani.
Chairmony.ro – Tehnologia din spatele fotoliilor de masaj si cum functioneaza acestea
De aceea, oricine si-ar dori cateva momente de relaxare dupa o zi grea de munca, fara sa apeleze la serviciile unui maseur profesionist. Gratie evolutiei tehnologice a ultimilor ani, acest rasfat este posibil cu ajutorul unui fotoliu profesional de masaj pe care il puteti folosi in confortul propriei locuinte pentru a scapa de stres, oboseala si muschi tensionati.

Chairmony este un producator actual de fotolii de masaj profesionale ce pot fi utilizate acasa, la birou sau in alte spatii in care va puteti bucura de o scurta pauza.
Acestea actioneaza asupra tuturor grupelor de muschi prin mecanisme si tehnici diferite, cu o intensitate ce poate fi reglata in functie de necesitati de catre utilizator.

Astfel, prin combinarea mai multor functii si programe, aparatele reusesc sa amelioreze durerile de spate, gat, umeri sau alte zone ale corpului si sa trateze diverse afectiuni.
Tipuri de tehnologii si mecanisme
Primele modele de scaune de masaj se bazau pe o combinatie de role si mecanisme de vibratie ce imitau masajul realizat de catre specialisti.

Insa, odata cu trecerea timpului, scaunele s-au modernizat, iar producatorii au inventat si combinat diverse tehnologii pentru a oferi utilizatorilor o experienta cat mai placuta, dar si rezultate vizibile in cazul afectiunilor.

Cele mai simple scaune de masaj utilizeaza suprafete vibrante pentru a oferi senzatia de masaj. La polul opus se afla fotoliile de masaj, prevazute cu mult mai multe functii si programe de masaj sofisticate.
Acestea sunt de dimensiuni mai mari, au un design deosebit si sunt dotate cu telecomanda pentru a putea seta intensitatea si tipul miscarilor dorite. Acestea functioneaza cu ajutorul unor role actionate sus- jos, stanga-dreapta, dar si a unor perne de aer ce se misca tridimensional si au capacitatea de a diminua durerea prin intermediul presiunii de aer.

O alternativa la functionarea mecanica a scaunelor si fotoliilor este utilizarea apei. Aceasta sta la baza scaunelor cu hidromasaj, ce permit utilizatorului sa experimenteze un masaj revigorant, fara sa fie udat.
Acest tip de scaune sunt realizate cu membrane rezistente la apa, ce rezista la presiunea jeturilor de apa folosite pentru a imita tehnica masajului.

Controlul fotoliilor profesionale de masaj

Majoritatea fotoliilor de masaj sunt prevazute cu functii si programe standard, ce pot fi personalizate cu ajutorul telecomenzii din dotare.
Astfel, utilizatorul se bucura de masaj si are posibilitatea de a selecta functia dorita cu o simpla apasare de buton. Desi utilizatorul nu poate modifica programele de masaj, telecomanda permite ajustarea intensitatii masajului.

In plus, functiile inteligente ale aparatelor de masaj permit acestora sa se ajusteze in conformitate cu punctele de contact ale fiecarui utilizator.
Asadar, indiferent de preferinte, cele mai avansate fotolii de masaj combina cu succes rolele, pernele de aer si terapia prin caldura pentru a oferi utilizatorului momente de neuitat.
Desigur, evolutia acestora continua, numarul de senzorii fiind din ce in ce mai mare, iar acuratetea sedintelor de masaj fiind din ce in ce mai sporita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *