Fotolii Chairmony – 6 programe automate de masaj pentru o experienta completa

Terapia prin masaj este una dintre cele mai potrivite metode de a mentine functionalitatea organismului nostru, dar mai ales de a ne relaxa.
De aceea, specialisti recomanda cel putin o sedinta de masaj pe saptamana, in functie de necesitati sau alte afectiuni ce pot fi tratate prin tehnici si procedee specifice.
Fotolii Chairmony – 6 programe automate de masaj pentru o experienta completa
Masajul este recomandat tuturor celor care doresc sa previna imbolnavirea, indiferent de varsta sau stilul lor de viata.

Pentru cei care nu au timp sa mearga la un salon de masaj in mod regulat, scaunele profesionale de masaj Chairmony reprezinta o alternativa eficienta si accesibila.

Acestea dispun de numeroase functii si programe ce actioneaza asupra durerilor musculare si altor afectiuni in mod eficient, oferind clipe de relaxare neconditionate.

Designul fotoliilor este usor de integrat atat in spatiile de locuit, cat si in saloane de infrusetare, spatii business, birouri sau centre comerciale.

Fotoliul Modern – O varietate de tipuri de masaj

Versiunea completa Chairmony este fotoliul Modern, care datorita celor 6 programe automate de masaj poate face minuni pentru organismul dumneavoastra, favorizand relaxarea psiho-fizico-mentala.

Asadar, puteti beneficia de urmatoarele programe automate:

Chinezesc – Bazele acestui tip de masaj sunt similare cu cele ale acupuncturii si se bazeaza pe principiul Yin-Yang si legea celor cinci elemente, cu ajutorul carora energia si sangele sunt asimilate si distribuite corect in organism.

Masajul Chinezesc este recomandat celor care petrec mult timp la birou datorita functiei de Stretching.

Thailandez – Pentru cei care doresc sa aiba parte de un masaj complet – de la talpi si pana la zona capului, masajul Thailandez este alegerea potrivita. Acesta ajuta corpul si mintea sa se relaxeze, elimina toxinele din organism, amelioreaza durerile de spate, migrenele, artrita etc.

Hong Kong – Acest program se bazeaza pe numeroase tehnici precum cele de balansare, impingere, frcitionare, presare, batai usoare etc si este recomandat pentru afectiuni ale spatelui , reumatism si numeroase alte probleme de sanatate.

American – Programul de masaj Americam imbina toate elementele unui masaj complex, destinat remedierii problemelor circulatorii, diverse accidentari, o postura incorecta a corpului etc. Aceasta tehnica de masaj provine din America de Sud si este mai putin cunoscuta in spatiul european.

Masaj in partea superioara – Programul Upper Body se concentreaza pe zona cervicala, cap, brate si umeri si reuseste sa amelioreze considerabil durerea din acest zone. Este recomandat in special persoanelor care sufera de probleme in zona cervicala.

Masaj in partea inferioara – Acest tip de masaj este mai intens si presupune masarea membrelor inferioare ( fese, gambe si talpi) si zonei lombare prin tehnici precum batere usoara, frictiune sau framantare.

Este recomdat persoanelor sedentare sau celor care ridica greutati mari si sufera de dureri in zona lombara.

Desigur, indiferent de tipul de masaj ales, intensitatea acestuia poate fi reglata cu usurinta de catre utilizator. Astfel, cu ajutorul telecomenzii puteti regla viteza rolelor, intensitatea pernelor de aer sau schimba tehnica/programul de masaj, in functie de necesitati.

Chairmony – Masaj inspirat din cele mai vechi tehnici terapeutice

Asadar, programele de masaj ale scaunului de masaj profesional Modern au la baza tehnici si metode preluate din toate colturile lumii, in speciale din masajul chinezesc, ale carui origini sunt foarte indepartate.

Multitudinea de programe si functii va ofera posibilitatea de personalizare a fiecarei sedinte de masaj, acestea fiind adaptate pentru fiecare individ in parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>