Mergi unde vrei in vara aceasta!

Stiu, este vara, soarele este imbietor si ziua, in luna iunie, are cele mai multe ore! Asadar, este momentul potrivit sa… plecam in vacanta! Sunt mai mult decat hotarat sa imi planific un concediu de 10 zile, ca sa ma pot relaxa cum trebuie, mai ales ca intregul an il petrec la birou.

Asadar, la indemnul unui prieten, am aruncat un ochi asupra site-ului de turism, al celor de la Filadelfia Group si – ce sa vezi – mi-am si rezervat biletele pentru o vacanta in Grecia!

Da, stiu, o sa-mi spuneti ca poate a fost o decizie pripita, luata din scurt si mai stiu eu ce, dar tin sa va mentionez ca, desi chiar asa a fost, nu imi regret niciun minut decizia!

Daca nu ati auzit pana acum de Filadelfia, ei bine aceasta a fost infiintata acum zece ani – Filadelfia Turism avand peste 30 de agentii in Romania si este precursorul tour operatorului Filadelfia Go. Compania Filadelfia Turism ofera toata gama de produse turistice:

– cazari peste tot in lume;
– sejururi în tara si in strainatate;
– circuite si city break-uri;
– bilete de avion si autocar;
– polite de asigurare;
– asistenta în planificarea unui concediu potrivit si consiliere post-vanzare.

Ceilalti factori care m-au determinat sa apelez la ei fara sa ezit: calitatea, empatia si entuziasmul sunt cele trei atribute esentiale pe care este construita filozofia companiei, si care asigura o relatie frumoasa si de lunga durata, atat cu clientii, cat si cu partenerii lor, lucruri demonstrate si de feedback-ul bun pe care il au de la clientii multumiti de serviciile acestora.

Daca inca nu stii unde vrei asa ajungi vara asta, atunci mergi oriunde! Da, oriunde iti doresti sa mergi, pregateste-ti bagajul si rezerva-ti biletele chiar acum. Partea si mai buna: nu trebuie sa mai pierzi timp in oras pentru a analiza ofertele agentiilor de turism – poti face asta de la tine de acasa, totul se afla la doar un click distanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *