Tu ai auzit de Organica.ro?

Organica.ro este un magazin online care comercializeaza produse bio cosmetice, ce iti pune la dispozitie o gama vasta de produse, care vin in sprijinul nevoilor tale. Personal, am incercat sa imi indrept mai mult atentia catre produsele bio de ingrijire, deoarece se stie faptul ca sunt mai benefice si au mai putine efecte negative asupra sanatatii organismului uman.

De ce sa folosim produse bio, pana la urma?  Deoarece  produsele certificate bio prezinta urmatoarele avantaje, deloc de neglijat: promovarea utilizarii produselor provenite din agricultura organica si respectarea biodiversitatii, folosirea resurselor naturale in mod responsabil si respectarea mediului inconjurator si utilizarea proceselor curate si respectuoase fata de sanatatea oamenilor si mediul inconjurator. Asta inseamna ca aceste produse nu sunt daunatoare nici sanatatii noastre, dar nici mediului inconjurator, care le produce.

Fiecare ingredient, fie el de origine vegetala sau minerala, are proprietati bine definite si se regasesc din plin in produsele bio pe care Organica.ro ni le pune la dispozitie (produse eficiente, naturale, sanatoase).

Eu am ales produsele din gama bio cosmetice pentru corp si bio cosmetic pentru ten. Mai ales pentru ten! Pentru ca am incercat foarte multe produse din comert, doar pentru ca li se facea o reclama foarte atractiva in mass media, tenul meu si-a pierdut echilibrul natural si a inceput sa ma ‘’pedepseasca’’ surprinzandu-ma cu ‘’musafiri’’ nepoftiti, inestetici si durerosi, numiti, stiintific, comedoane. Atunci cand am vazut efectele negative ale folosirii unor produse neadecvate tipului de ten, a inceput adevarata schimbare a rutinei de ingrijire.

Am inceput, de asemenea, sa ma uit atent la produse si sa le invat beneficiile, dar si efectele. Asa am ajuns la concluzia ca organic este mai bun decat chimic. Chimicalele, odata patrunse la noi in corp, pot produce daune, in cel mai rau caz, iremediabile. Folosite pe termen lung, ne compromitem singuri/e sanatatea. Si cu siguranta nimeni nu isi doreste acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *