#PICIOARE DE PODIUM? Total Pro Beauty are solutia

Piele mereu fina, cu aspect lucios si picioare de invidiat – visul oricarei femei! Insa toate dorintele se spulbera in momentul in care operatiunea epilarea se impune in mod pregnant. Cu toate ca exista numeroase metode de a scapa de parul nedorit, acestea au ori cate un dezavantaj, ori nu ne sunt la indemana.
Pentru mine, operatiunea se desfasura in felul urmator : faceam un dus, aplicam mult gel spumant si apoi o crema de corp, tocmai pentru ca pielea mea sa fie hidratata si pregatita de ”proces”. Apoi, stateam minute in sir cu ochii pe epilator, gandindu-ma doar la durerea ce va urma. Tin sa mentionez ca nu este ceva de nesuportat, insa senzatia de la inceput nu e chiar comoda. Pe parcurs pielea se obisnuieste, insa unele zone sensibile pot ramane iritate chiar si urmatoarea zi de dupa aceasta operatiune. Daca mai e si vara si trebuie sa pleci imediat imbracata in rochita, ei bine, nu e tocmai cea ma buna idee.
aaaaa
aaa
Toate acestea pana cand am aflat de aparatele de epilare definitiva, foarte laudate, eficiente si convenabile ca pret. Cine spunea ca epilarea definitiva se face doar in saloanele speciale? Fetelor, faceti cunostinta cu Silkn Glide 150k, epilatorul minune ce te ajuta sa obtii #PICIOARE DE PODIUM.
Specificatii / Calitati:
Are 150.000 de impulsuri HPL – home pulse light
Ideal pentru axila, antebrat, linia bikinilor, partea inferioara a picioarelor si fata
Are incorporat un senzor de siguranta
Potrivit pentru majoritatea tonurilor de piele
5 niveluri de intensitate si viteza ajustabila, de la : 1.5 pana la 3.5 sec intre impulsuri
Aprobat de FDA
Suprafata de lucru 3cm ²
Potrivit si pentru o piele mai inchisa
Poate fi folosit si dupa o expunere usoara la soare
Usor de folsit datorita dimensiunilor mici
Nu necesita reincarcare
saasasas
Cine il poate folosi?
In general epilarea definitiva nu este recomandata pentru pielea mai inchisa la culoare. Aparatul Silkn Glide are incorporat un senzor care va permite declansarea numai pe pielea potrivita. Daca pielea este prea inchisa la culoare sau prea bronzata aparatul nu va declansa impulsul. Aparatul actioneaza foarte bine asupra firului de par negru si saten inchis, pentrul parul saten deschis sunt necesare cateva sedinte in plus. In cazul parului, rosu, alb, grizonat, blond pot aparea rezultate dupa mai multe sedinte, trebuie insistat. Silkn Glide poate fi foloside femei si de barbati. Dar, datorita diferentelor biologice, la barbati sunt necesare mai multe sedinte pana sa apara rezultate.
Siguranta dumneavoastra primeaza!
Tehnologia HPL foloseste o fractie din nivelul de energie folosit de aparatele profesional. Nivelurile de jos reduc potentialul de a rani sau de a aparea complicatii in timpul tratamentului. Tatamentul cu HPL nu este recomandat in cazul pielii foarte inchise la culoare natural sau foarte bronzata. Aparatul are incorporat un senzor care u plermite declansarea impulsului daca pielea este foarte inchisa la culoare. Nu sunt necesari ochelari de protectie cand folositi Silkn Glide 150.000. Senzorul de protectie al aparatului nu permite acestuia sa declanseze impulsul daca, aparatul nu este bine presat de piele. Aparatul poate fi folosit si pe pielea usor bronzata. Tratamentul HPL nu este recomandat in general dupa expunerea la soare, dar acest lucru se schimba cu Silkn Glide. Puteti folosi Silkn Glide dupa expunerea la soare numai la “Nivel 1” fara nicio problema, acest nivel fiind creat special pentru asemenea situatii.
Concluzia? Adio nenumaratelor sedinte de epilare ce veneau cu durerea la pachet! Pe Total Pro Beauty am gasit solutia. Incearca si tu unul dintre aparatele de epilare definitiva  si iti vei multumi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *