Iepurasul vine cu o husa de la eastcom

In ultima perioada am căutat o husă noua de telefon pentru că veche era prea uzata, dar și pentru că saptamana trecuta mi-am zgâriat telefonul, si ca tot vine Pastele m-am decis sa imi fac un cadou.

Nu-i asa ca ati avut si voi momente în care din graba, ati mai scapat smartphone-ul pe jos, si apoi ati stat nemiscati gandindu-va daca mai pornește, daca ecranul nu a patit nimic. Chiar daca ele sunt realizate din materiale rezistente, chiar si un smartphone are nevoie de protectie suplimentara.

Am descoperit pe net un loc unde, cu siguranta, o sa gasiti husele perfecte la un pret foarte bun si in plus sunt fabricate din cele mai inovative materiale. Pe eastcom.ro am găsit foarte multe huse interesante ce ofera o protective superioara.

Husa este accesoriul momentului si, din fericire, producatorii de astfel de accesorii au intuit foarte bine cerința utilizatorilor în ceea ce privește ambele necesități: rezistenta si frumusete. Astfel, pe piață au aparut o multitudine de produse de tipul huselor de protecție care nu doar imbraca si protejeaza telefonul, ci îi si imbunatatesc aspectul.

Eu mi-am comandat o husa pentru Samsung Galaxy Alpha.
ringke-fusion-samsung-galaxy-alpha-crystal-view-transparentbonus-ringke-invisible-defender-screen-protector
Aceasta are marginile puțin înălțate in asa fel încât să protejeze display-ul, în timp ce spatele husei este fabricat din policarbonat tratat special cu un strat anti-zgâriere, dându-i și un aspect elegant in același timp. Pentru o apăsare cât mai confortabilă a butoanelor fizice, husa foloseste tehnologia ACTIVE TOUCH- care face mult mai confortabila utilizarea telefonului. Ceea ce m-a atras in mod deosebit la această husă este stratul rezistent cu care este prevăzută contra zgarieturilor, marginile tip Bumper din TPU care absorb socurile pastrand intact telefonul si nu in ultimul rand faptul ca este prevazuta si cu capace pentru conectori, impotriva prafului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *