Culoare, a colora si diversitate, toate intr-un singur loc

12

 

Una dintre cele mai mari pasiuni ale copiilor sunt creioanele colorate si, implicit, coloratul. Daca se poate oriunde si peste orice. Asta o spun pe testate si incercate cu cel mic. A fost nevoie doar sa ii dau un creion colorat si, hop, imediat am reusit sa umplu casa cu albastru. Cat ai zice peste. Sau, in acest context, cat ai zice culoare. Asa ca, dup ace am citit eu mai multe chestii despre cum sa ii atragi copilului atentia pentru a nu mai face anumite lucruri, mi-am dat seama ca exista un site un gasesti foarte multe jocuri de colorat. Orice fel de jocuri de colorat vrei, acolo le gasesti. Si ghiciti ce am facut? Da, simpaticilor, am intrat pe site-ul lor, l-am pus pe al meu copil pe scaun si impreuna ne-am folosit de acea platforma ca sa coloram.

Sa facem totul mai colorat, mai cu un albastru, mai cu un rosu pe stanga si galben pe partea dreapta si uite asa totul a iesit ca la carte. In plus, relatia dintre tata si copil a avu de castigat si pot sa evidentiez faptul ca rolul acestui site este de fapt de mai multe feluri: ii atrage atentia copilului tau, de asemenea poate si sa ii distraga atentia de la ce face – asta insemnand ca este bine, iti elibereaza tie mai mult timp si spatiu si iti da o mana de ajutor in organizarea ta si creeaza o relatie mai buna dintre tata si fiu, asa cum ziceam mai sus. Asa ca, nu vad de ce nu ai apela si tu la un singur click ca sa ai doar de castigat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>