Am gasit formatia pentru nunta

Dragii mei, doar ce am ajuns acasa. Am fost la o formatie nunta. Am inceput sa caut formatii nunta pentru a mea sora de cand mi-a dat de veste ca se marita si nu doar ca vrea, dar pur si simplu are nevoie de o formatie nunta Bucuresti. Si eu m-am gandit sa vad mai multe formatii nunta Bucuresti si dintr-una sa avem de unde alege.

Am vazut, am vorbit si am stabilit pretul cu mai multe, sincer sa fiu. Insa, doar o singura formatie mi-a placut atat de mult si o voi propune surorii mele. Formatia Bucuresti. Este un grup foarte interesant, cu voi cumsecade, voiosi si pregatiti pe fapte. Au o experienta foarte mare in acest domeniu, deci sigur stiu sa faca atmofera. Acestea fiind zise, m-am dus sa vad ce ustensile au, cum vorbesc si ce pret au.

Pai nu stiu cum sa va spun mai intai, dar am ramas placut impresionat. Pe langa celelalte formatii, acesti sunt descurcareti, au un plan de back – up in cazul in care li se strica vreunui membru al echipei instrumentul la care canta si nu doar ca reusesc sa echilibrez balanta in favoarea lor si sa scoata oamenii din pantofi, ca sa spun asa, ba chiar au si un pret mult mai accesibil decat toti ceilalti.

Formatiile pe care le-am vazut nu doar ca au un pret mare, dar nu au nici instrumentele acestor oameni. Si mi s-au parut si zeflematici. Inainte de a lua banul omului trebuie sa stii sa iti vinzi produsul. Pe deviza aceasta merg eu.

Iar oamenii astia nu doar ca stiu sa se vanda foarte bine, dar se vand foarte bine si pe baza rezultatelor. Iar atunci cand rezultatele sunt, parerile si indoielile trebuie sa dispara. Iar eu o sa vorbesc cu sora mea pentru a face tot posibilul sa-i aducem la nunta sa ne cante si incante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *