Sfaturi utile pentru bloggeri

Desi nu sunt un profesionist in blogging navighez foarte mult timp pe internet accesand diverse site-uri si blog-uri. Din acest motiv am avut ocazia de a observa fel de fel de blog-uri, unele mai bune, altele mai putin bune. Timpul destul de mare pe care il aloc navigarii pe internet m-a ajutat sa imi formez o imagine de ansamblu despre cum ar trebui sa arate un blog de succes. Din acest motiv in cele ce urmeaza voi prezenta cateva sfaturi si despre online si despre hosting pe care eu le consider a fi utile pentru ca blog-ul tau sa fie unul de buna calitate.

Avand in vedere ca este o platforma gratuita recomand celor care sunt la inceput de drum si nu numai utilizarea platformei WordPress. Din punctul meu de vedere este cea mai buna alegere in momentul in care vine vorba de platforme online. Calitatea articolelor reprezinta punctul forte a blog-ului insa pe langa acesta mai sunt si altele. Achizitionarea unui domeniu pentru blog-ul tau reprezinta un mare atu pe care il vei avea in incercarea de a ajunge cat mai sus cu respectivul blog. In cazul in care doresti gazduire web pentru site-ul sau blog-ul tau iti recomand accesarea site-ului server dedicat online.   Doar pe acest site vei gasi cele mai bune oferte pentru inregistrarea domeniilor.

Dupa cum probabil bine stii, traficul blog-ului reprezinta cel mai important lucru pentru un blogger. Cu toate acestea nu este indicat ca traficul sa se datoreze postarii unor articole soc. De ce? Pentru ca in momentul in care nu vei mai posta asemenea articole nu vei mai avea trafic. Pentru ca blogul tau sa aiba un trafic constant incearca sa postezi articole decente, de bun simt si in care sa abordezi subiecte de interese general. De asemenea este indicat ca prin articolele tale sa te adresezi unei categorii de oameni cat mai mare.

Frecventa cu care postezi articole reprezinta de asemenea un factor foarte important. Din acest motiv recomand celor care detin un blog sa posteze cat mai frecvent posibil articole.

Acestea sunt din punctul meu de vedere doar cateva din sfaturile de care un blogger incepator ar trebui sa tina cont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *