O studenta si mult timp liber

Tuturor femeilor le plac bijuteriile. Acesta este un lucru bine stiut! Insa nu toate isi pot permite sa dea bani pe bijuterii si accesorii, asa ca o alternativa ar fi sa si le confectioneze singure.

Daca esti studenta si ai ceva timp la dispozitie si doresti sa castigi un banut in plus, poti sa incepi sa confectionezi tu singura bijuterii, pe care apoi sa le vinzi la prietene, colege, cunostinte, etc, astfel incat vei reusi sa faci rost de bani si iti vei petrece timpul liber intr-un mod cat mai placut. In plus, in ultimul timp sunt foarte cautate bijuteriile hand- made, astfel incat poti participa la tot felul de targuri de specialitate sau la cele create cu ocazia zilelor orasului, unde iti vei putea etala colectia de bijuterii.

Nu este o activitate grea si nici costisitoare, caci poti gasi pe gemsale.ro tot ceea ce iti trebuie pentru a incepe o mica afacere a ta: pornind de la accesorii bijuterii, continuand cu o gama foarte variata de pietre semipretioase, ustensilele necesare si carti de specialitate care te invata pas cu pas ce ai de facut si terminad cu margele online si alte alte tipuri de pietricele necesare pentru a crea bijuterii. Trebuie sa stii ca preturile sunt foarte accesibile, asadar investitia initiala este mica, iar castigurile pot fi destul de mari, in functie de talentul tau si de priceperea de a crea bijuterii.

In fond, nu este nimeni care sa te oblige sa faci un anumit numar de bijuterii pe zi, nu ai un target care sa te preseze, ci poti face acest lucru ori de cate ori doresti. Imagineaza-ti cum ar fi sa ajungi sa primesti comenzi de bijuterii de la cunoscuti, care iti explica cum vor sa arate bijuteriile pe care si le doresc. Poti folosi ideile lor, pe ale tale, dar si pe cele din cartile de specialitate pe care le gasesti pe site si poti sa ajungi sa te bucuri de un real succes, mai ales daca ai rabdare sa migalesti si talent sa concepi obiecte unice si frumoase.

Poti crea o multime de obiecte, folosind accesoriile de bijuterii puse la dispozitie pe site: inele, bratari, brose, ace de par, coliere, cercei, brelocuri, pandantive, lantisoare, chiar si gentute. Cum zic americanii, “cerul este limita!”, adica practic poti crea absolut orice! Totul depinde de tine. Poti incepe prin a-ti confectiona singura bijuteriile si accesoriile pe care apoi sa le promovezi in cercul tau de prieteni si cunostinte. Cu siguranta vei reusi sa atragi atentia tuturor si vei fi intrebata de unde ai podoabele. Astfel incat vei promova talentul si bijuteriile tale si cererile nu vor intarzia sa apara.

Lumea s-a saturat de bijuteriile in serie, care se gasesc peste tot, pentru ca fiecare vrea sa iasa in evidenta cu ceva, fiecare vrea sa fie deosebit si special, asa ca bijuteriile confectionate manual, in editie foarte limitata, sunt din ce in ce mai cautate, deoarece au un farmec aparte si riscurile sa se gaseasca doua bijuterii sau accesorii la fel la un anumit eveniment sunt minime spre nule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *