Axis anunta lansarea seriei de camere AXIS Q86 PT

Axis Communications anunta lansarea AXIS Q86 PT, o serie de produse de mare performanta ce contine atat modele conventionale, cat si termice. Camerele folosesc motoare PT foarte rapide si permit o supraveghere optima indiferent de conditiile de iluminare, doua dintre modele integrand senzori termici. Astfel, produsele seriei AXIS Q86 PT reprezinta alegerea optima pentru supravegherea perimetrala, a zonelor de vama si pentru monitorizarea transporturilor. Unghiul de vizibilitate extins al camerelor, impreuna cu nivelul mare de detaliu al imaginilor stabilesc un nou punct de referinta in materie de performanta si eficienta economica.

“Odata cu introducerea acestor produse al caror motor permite o miscare foarte rapida pan-tilt, am reusit sa oferim operatorilor care supravegheaza zone perimetrale sau puncte de granita o solutie care poate acoperi arii extinse, cu ajutorul unui numar mic de camere. Miscarile rapide ale capului PT, de pana la 100 de grade/s, conduc la o supraveghere video mai eficienta si mai sigura, ceea ce serveste si ca factor de descurajare pentru potentialii intrusi”, a declarat Erik Frännlid, Axis Director of Product Management.
Seria AXIS Q86 Network Camera este compusa din doua modele conventionale si doua modele termice. Camera AXIS Q8665-E PTZ este potrivita pentru supravegherea zonelor unde exista lumina ambientala in timpul noptii (orase, autostrazi), iar AXIS Q8665-LE PTZ este potrivita pentru supravegherea zonelor lipsite de orice tip de iluminare. Acest lucru este posibil prin integrarea de iluminatori IR LED care permit realizarea de inregistrari chiar si la distante de 150 de metri.
Cele doua camere termice (AXIS Q8631-E/Q8632-E) pot fi folosite pentru supraveghere indiferent de conditiile de iluminare sau meteo. Acestea reprezinta solutia ideala pentru cazurile in care instalarea de lumina IR nu este fezabila sau pentru cazurile in care este nevoie de supraveghere la distante de peste 150 m. Supravegherea in termoviziune este indicata si pentru monitorizarea plantatiilor de panouri solare, a statiilor nucleare, a centrelor de date, dar si a autostrazilor, a aeroporturilor si a porturilor maritime. In plus, posibilitatea de supraveghere la distante mari poate creste nivelul de securitate in punctele vamale si perimetrale.

Axis da posibilitatea utilizatorilor sa supravegheze gradina din spatele casei!

Pentru o eficienta maxima indiferent de conditiile meteo, camerele conventionale sunt echipate cu stergatoare pentru a inlatura picaturile de apa care impiedica o supraveghere optima. In zonele in care exista foarte mult praf, sare, nisip sau funingine, poate fi achizitionat separat un sistem automat de spalare care poate curata geamul camerei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *